PRESENTACIÓ

Hola a tots i totes!!!

Us donem la benvinguda al bloc de 4rt (4rtA. i 4rt.B) de l'escola La Renaixença. La nostra escola és un edifici antic però ple d'història i està situada al bell mig de Manresa.

Aquest curs, estem treballant els fenòmens meteorològics com a Eix Transversal, per això la classe de 4rtA ens diem AURORA BOREAL i la de 4rtB, AURORA AUSTRAL.

4rt.A - AURORA BOREAL

El nostre grup està format per 10 nens i 13 nenes, i ens diem Toutou, Alex, Doha, Cheikh, Rayan, Khadija, Jennifer, Elyas, Sara, Maryam, Estephany, Sekou Oumar, Mohamed, Hind, Imran, Anthuanet, Zainab, Catalina, Oko, Hossam, Hiba, Eduardo i Irene. La nostra mestra es diu Gemma. Som una classe de diversos països: Marroc, Senegal, Catalunya, Rumania, Bolivia, Equador, Perú, Honduras i Veneçuela. 
Som alegres, riallers, intel·ligents, divertits, treballadors... però bastant xerraires i esverats. 
Ens agrada jugar a futbol, basquet, cordes i a diversos jocs de taula. Ens agrada molt totes les assignatures perque aprenem moltes coses diferents. 
Els/les mestres que tenim a l'escola són molt simpàtics i divertits, aprenem molt d'ells. 


4rt.B - AURORA AUSTRAL

A la nostra classe som 11 nenes i 11 nens. Ens diem: Alfredo, Zakaria, Manar, Junnior, Kawtar, Hamza, Mohamed, M'Hamed, Fatima, Ibrahim, Imran, Ilias, Sara, Laia, Soufian, Rehab, Amadou, Hafsa, Tifawt, Inas, Brittany, Maimouna i la Mercè, que és la nostra tutora.
Som divertits, alegres, riallers i força xerraires. Ens ajudem els uns als altres i a la majoria ens agrada molt llegir per aprendre coses noves. 
Ens agrada jugar a futbol i a basquet, al Twister i fer Plàstica i Educació Física.
Aquest curs estem aprenent moltes frases fetes i dites catalanes, així que... Posem fil a l'agulla! que ens fa molta il·lusió participar en aquest projecte.


I, aquesta és la nostra escola.




Benvinguts/es  i gràcies per acompanyar-nos.
Fins a la propera!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

BIOGRAFIA: RAMON OMS

BIOGRAFIA DE NÚRIA PICAS I ALBETS